Growth Hacking

Growth Hacking Hizmeti

Growth hacking ile girişimciliğinizin efektif büyümesi ve sonuç alması için, şirketinize aktif bir kullanıcı tabanı oluşturabilir, büyütüp koruyabilir, daha fazla ürün ya da hizmet satmak için görünürlük kazanabilirsiniz. Temelde, ‘hack’i, işinizi büyütmenizi sağlayan taktiklerin bütünüdür ve işinize özel stratejilerle çalışır.

Büyüme odaklı pazarlama özellikle yeni kurulan şirketler, startup ve küçük işletmelerle, yani hızlı sonuçlara ihtiyaç duyan girişimler için çok avantajlıdır. Ancak, bu yöntemle bir kitleye hitap etmeyi amaçlayan tüm şirketler, kurum ve kuruluşlar hedeflerine ulaşmasına yardımcı oluyoruz. 

Growth marketing hizmetimiz ile her şey tam olarak işinize özel olarak tasarlanır. Kendi koşullarınız ve ihtiyaçlarınız analiz edilerek işiniz için en ideal strateji oluşturulur. Size özel kurallar belirlenerek hedef kitlenize ve potansiyel müşteri tabanınıza en iyi nasıl hizmet edeceğinizi birlikte buluruz.

Growth hacking ile başarılı şirketler, en son pazarlama ve ürün geliştirme trendlerini kullanarak rakiplerinin müşterilerinin dikkatini çekebilir ve çevrimiçi olarak daha fazla otoriter haline gelebilirler.

growth hacking

Neden Growth Hacking?

Ölçülebilirlik

Atacağınız her adım için gerçek verileri kullanarak ve bir hack’in performansını ölçebilirsiniz. Böylece hangi ‘Growth Hacking’ stratejilerinizin umduğunuz gibi performans gösterdiğini ve hangilerinin göstermediğini kolayca görebilirsiniz. Ölçülebilir stratejiler, aldığınız riski azaltarak uzun vadede fayda sağlar.

Etkin kaynak kullanımı

       Growth hacking, sahip olduğunuz kaynakları mümkün olduğunca ekonomik bir şekilde kullanmak için tasarlanmıştır. Örneğin bu hackler, anahtar kelimeler ile arama motorlarında üst sıralarda yer almak için web sitenizin açılış sayfalarında SEO’nun en iyi taktiklerinden yararlanmak gibi hack’leri kullanmak olabilir. Web sitenizde etkili içerikler yazmak ve ardından önemli sosyal medya kanallarında geniş çapta paylaşmak harika bir hacktir. Bu sayede growth hacking, içerik pazarlaması veya reklamcılık gibi geleneksel maliyetlere sahip olmadan düşük bir bütçeyle büyüme sağlar.

Potansiyel müşteriye ulaşmayı kolaylaştırır

Büyüme odaklı pazarlama kampanyaları ile çok sayıda nitelikli potansiyel müşteri üretebilir, Ancak growth hacking her şeyden çok gelişme temellidir. Bu, sorunlara tek bir çözüm değil, birçok çözüm sunabileceği anlamına gelir. Dijital Reklam, SEO Hizmeti, İçerik Pazarlama gibi pazarlama kanallarını kullanarak işinizi büyütmek için en iyi dijital pazarlama stratejilerini uyguluyoruz

Esneklik

Growth hacking’in esnekliği, onu uygulanabilir ve değerli bir süreç haline getirir. İster tek kişilik bir operasyon olsun ister çok uluslu bir işletme, growth hacking her durumda eşit derecede işe yarar.